Permanente make-up

Waarom?

Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dat niet al te veel van onze tijd in beslag nemen. Met Permanente Make-up bent u zo klaar, waarheen u ook gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour. Als u een actieve levensstijl heeft, gaat zwemmen of sport, uw Make-up ziet er altijd perfect uit. Voor iedereen die smalle lippen, een vage lipcontour of geen volle wenkbrauwen heeft. Voor mensen die contactlenzen dragen. Voor mensen met fysieke belemmeringen, waardoor ze zelf moeilijk Make-up kunnen aanbrengen. Huidirritaties door gebruik van klassieke cosmetica zijn voorgoed verleden tijd.

Wat?

Permanente Make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is Make-up dat perfect blijft voor lange tijd (3 tot 5 jaar). Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschildering van de huid verbleken de Make-Up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je Make-Up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat echter boven alles, waarbij ervaring en inzicht van groot belang zijn.
Onze techniek is een volkomen veilige methode, dat sinds jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen in de US. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld. Er wordt een verzachtende zalf aangebracht, wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het is ons doel elk ongemak te vermijden.
Voor meer informatie en prijzen contacteer me via mail.
Dit word te Beauty & Soul gedaan enkel op afspraak in samenspraak met de permanent make up consulente (Julie)