Promoties & Nieuws 2023


Promoties per seizoen: 

De actie van deze zomer: 'Gelish met manicure of pedicure aan 50€', loopt nog tot eind september! 

Vanaf begin oktober tot eind december 2023 is er de herfst promotie: een reinigende gelaatsverzorging met hotstone massage aan 50€ i.p.v. 60€ !!! dit omvat een volledige gelaatsverzorging van 1u ! (epilaties en mee-eters verwijderen niet inbegrepen, dit is extra per onderdeel, zie prijslijst)!

Nieuws 2023:

De producten van Pronails worden gebruikt voor Gelish /Sopolish op de nagels te zetten. Nagellak longwear van Pronails of Crisnails wordt gebruikt voor nagels te lakken, dit enkel wanneer het nagellak flesje bij Beauty en Soul is aangekocht!!! De nieuwe kleuren voor herfst 2023 en winter 2024 komen begin oktober 2023 binnen. Ik kan u nu reeds verklappen dat de kleuren gebaseerd zijn op 2 nieuwe collecties nl. "Haute Nature" en "Artificiële Intelligentie". Uiteraard koos Beauty en Soul voor de Haute Nature lijn, gezien de visie van de natuurlijke producten en geuren en kleuren; zeer belangrijk zijn en in lijn liggen met onze natuurlijke schoonheidsproducten van Jojoba Care. 

Producten van Jojoba Care of andere producten zijn vaak op bestelling ! Minimum wachttijd is hier 2 dagen ! Producten worden eerst betaald, dan pas opgestuurd !!! Verzendingskost is 8€ , enkel binnen België!