WORKSHOPS

Beauty WORKSHOP - skincare: JOJOBA CARE 
Wilt u een gezellige avond met vriendinnen, collega's of kennissen beleven en gastvrouw worden van een beauty workshop? Dan bent u bij beauty & soul aan het juiste adres. 
U hebt een gezellige avond of namiddag en u leert mensen kennen, u en uw vriendinnen leren er meer over hun huidtype met natuurlijke producten, u krijgt huidadvies en u word zelf verwend. Gezonde snacks en drank wordt voorzien.

Aarzel niet en contacteer me voor een datum vast te leggen. 
Op een workshop is er geen aankoopverplichting!

Inwendige voeding workshops: forever products
Deze workshops geven informatie over een gezonde en actieve levensstijl. Voor iedereen die meer energie wenst, gewichtsbeheersing wil (vermageren of wilt bijkomen), voor sporters of mensen die bewust een gezonder eetpatroon willen creëren. U kan enkel opstarten met gezond ontbijt of in kader van gewichtsbeheersing en opvolging u laten coachen door mij als ervaringsdeskundige.

Contacteer me voor meer info en een datum via: info@beauty-soul.be of op 0493/65.18.99 van Beauty & Soul . De workshops gaan enkel door bij Beauty & Soul in het Salon zelf. Dit omdat het enkele voordelen biedt, u heeft geen opkuis, u hoeft niets te voorzien van hapjes en drankjes, er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien kan er onmiddellijk betaald worden via Bancontact, visa, kredietkaart (mastercard) of gewoon cash. Zo wordt u als gastvrouw niet belast met het ronselen van de betalingen voor de verkochte producten. 
U als gastvrouw van een workshop hebt dus enkel voordelen! 
Erkend supervisor en distributeur bij FOREVER