Hot stone massage van 60 of 80 min

De kracht van warme lavastenen'

 Bij deze aangename, relaxerende en therapeutische massage wordt er gewerkt met gladgepolijste (basalt) lavastenen. Deze stenen hebben een uitstekende warmtecapaciteit. 

Bij volledige lichaamsbehandeling met warme lavastenen ligt u eerst op de buik en worden rug en de achterzijde van de benen behandeld. 

De 'legstenen' hebben een temperatuur tussen 40° en 44° graden en worden op deChakrapunten op het lichaam gelegd. Tijdens het inwerken van deze stenen masseer ik met iets warmere 'massagestenen' (50° graden) het lichaam. 
De massage gebeurt met de basisolie 'Jojoba'!


Een Hot Stone Massage is heerlijk tijdens de koude winterdagen. 

Ideaal voor rugklachten. De warmte van de stenen dringt diep door in het lichaam. De kruiden & de aromatische oliën worden door de poriën van onze huid opgenomen en hebben een krachtige werking op het volledige lichaam. De warmte van de stenen stimuleert de doorbloeding. 

Iedereen kan een Hot Stone Massage ondergaan. 

Hartpatiënten en mensen die niet goed tegen warmte kunnen bepalen zelf de temperatuur van de stenen! 

Door een samenwerking van warmte, aromatherapie en massage technieken van Oosterse oorsprong behoort de Hot Stone Massage tot het therapeutische gebied. 

Uw energetisch systeem zal opnieuw in balans gebracht worden, u krijgt een betere doorbloeding en voelt de weldaad op lichaam en geest.