VOEDING & AFSLANKINGSADVIES

Bij beauty en soul kan u ook terecht voor advies en begeleiding rond een gezonde voeding. We veranderen stilaan het voedingspatroon zodat het voor u haalbaar is en blijft. Hier bent u ook op het juiste adres als u op een gezonde manier wil afslanken en blijvend uw gewichtsverlies wilt behouden.  Als gezondheidsconsulent ben ik raadgever op het vlak van voeding, gezondheid en levenswijze. Om de eenvoudige reden dat deze drie zaken nl: voedingsconsulent, gezondheidsconsulent en levenswijzeconsulent niet van elkaar los te koppelen zijn. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.De Gezondheidsconsulent is een echte gezondheidsbegeleider. Zijn belangrijkste taak is mensen te begeleiden, te stimuleren en te adviseren in hun zoektocht naar stabiliteit en gezondheid. De Gezondheidsconsulent begeleid mensen professioneel op weg naar een natuurlijke en gezonde levenswijze. 

U maakt een afspraak en samen kijken we stapsgewijs wat we kunnen doen en verbeteren aan u voedingspatroon, uw levenswijze om uw gezondheid te verbeteren. 

Meerdere afspraken zullen nodig zijn. U wordt driewekelijks opgevolgd.

Het is de bedoeling dat we samen op weg gaan en samen zoeken naar een gezonde levenswijze. Zonder u wil en motivatie zal u niet volhouden. Het is dus van belang dat we samen schema’s opmaken waarvan je denkt dat ze haalbaar zijn. Ik combineer deze coaching met ondersteuningspakketten voor energie en afslanking van FOREVER. Samen bekijken we wat het beste bij u past. 

Ik ben erkend als zelfstandig distributeur bij FOREVER PRODUCTS en werk enkel met producten op basis van zuivere Aloë Vera.